QUI SOM

A la tardor de l’any 1997 mitja dotzena d’entusiastes dels vehicles clàssics ens vam unir i vàrem fundar els Amics dels Clàssics de Flaçà. Compartíem la mateixa afició  i ens necessitàvem els uns als altres. Ens va unir la dèria per les motos i els cotxes dels anys 60 i 70, amb els que vàrem créixer i que conduïen les generacions dels nostres pares i avis.

A partir d’aquí el Club no ha fet més que augmentar i més interessats es sumaren a la iniciativa. L’any 2000 vam constituir i legalitzar l’Entitat, sota la normativa de la Federació Espanyola de Vehicles Clàssics, FEVA.

Amistat + restauracions + lleure =

Aquestes tres paraules defineixen als Amics dels Clàssics de Flaçà.

Amistat. Com diu el nom del club som una colla d’amics, on el valor de ser company preval per sobre de tot. El que té, es comparteix, el que sap,  es dóna a conèixer als altres, no hi ha secrets. Els que no segueixen aquesta premissa no tenen lloc en el nostre club.

Restauracions. El vehicle clàssic, ja sigui moto o cotxe, ja sigui d’us diari o de competició, i que va ser la il·lusió o el somni de quan érem petits, s’aconsegueix en l’ estat de conservació millor possible. Desprès  d’una acurada restauració aconseguim que es converteixi en la joia desitjada i que mimarem com si fos un petit tresor.

Lleure. Si ajuntes una colla d’amics i tens el vehicle clàssic que sempre havies desitjat en fase de restauració o ja acabat, és fàcil comprendre que moltes de les nostres estones lliures les dediquem a la cura del nostre vehicle i també a participacions de ral.lis i les trobades organitzades per o bé les programades per altres clubs.