ENTREVISTA A EN PERE AURADELL

Entrevista publicada al butlletí del club a l’octubre del 2005

PeAuradell_1re Auradell, nascut a Girona el 7 de Juny del 1953, fill de Pere Auradell i Ribas, de Cassà de la Selva i Rosa Gamell, filla d’Osor, actualment regenta el concessionari Montesa / Honda de Girona.

A.C.F. Com recordes la teva infantesa, la relació amb el teu pare per la seva afició a les motos i a la competició
PERE AURADELL. En aquella època el taller del pare estava en el carrer Ramon Folch, teníem el concessionari Montesa i el número vuit al nivell nacional. El pare en aquells dies recuperava i reconstruïa motos de la guerra civil, com eren les Norton, B.S.A., Royal Enfield , etc. El pare ja participava en carreres i anàvem a Barcelona,València amb la moto i en el tren.

A.C.F. Com era la afició gironina i com a canviat.
PERE AURADELL. Degut a nombrosos accidents i sobretot la desaparició del pilot Ramon Torras, el pare em va encaminar cap a les carreres de motocròs, era a principi dels seixanta i el motocròs començava a introduir-se a Girona. El primer circuit a Girona estava a Palau i el pare ja hi corria juntament amb en Pere Pi, l’Oriol Puig Bulto, Sánchez ,Olivencia, etc.

A.C.F. Com va ésser el teu pas a la competició, qui t’hi va animar.
PERE AURADELL. El pare hem va animar a competir ja de molt jove, la meva primera carrera va ésser amb una DUCSON a Sant Llorenç de la Muga. La relació del pare amb Montesa m’obria la possibilitat d’accedir a motocicletes de la fàbrica i ben preparades. Les meves primeres motos eren les primeres evolucions de motocròs sobre base de les Impales com LA CROSS. En Competició pràcticament vaig còrrer amb totes les Montesa Cappra, vaig seguir el campionat d’Espanya, el Campionat provincial de Girona, pràcticament teníem carrera cada cap de setmana, fins i tot havíem fet carreres sobre la muralles de la ciutadella de Roses, aleshores era un lloc abandonat, en aquella època hi havia moltíssima afició.
A.C.F. Com començar la teva afició als rallyes,quins cotxes recordes i que t’agrada més asfalt o terra.
PERE AURADELL. Auradell_2Junt amb el pare pujàvem a Els Àngels amb un antic M.G. de 1300cc, també d’amagat de la mare agafàvem el SEAT 1430 de casa, posàvem barres i desprès les tornàvem a treure. Un dia el meu amic Rafel Pinedo de Girona, es va presentar a casa amb un SIMCA Rallye i va ser quan en vaig animar a córrer rallyes, després va venir el Renault 5 Copa,que varem guanyar el campionat provincial amb Pere Plana de Copilot, el Golf, el GT Turbo primer amb grup N i més tard a grup A, amb el GT vàrem guanyar dos anys el campionat de Catalunya de 2 rodes motrius, juntament amb en Santi Galí, i per últim va venir el Renault Twingo-proto el que varem competir durant 10 anys. M’agraden les dues modalitats, però la meva falta de temps ha fet que participes en proves de terra, ja que no tenia que entrenar assíduament, també vaig participar en pujades en costa i també en proves de resistència con les 24 hores. Actualment segueixo competint en motos clàssiques de competició i ocasionalment en Rallyes de Terra. Tanmateix no vull deixar de nombrar tots els copilots que m’han acompanyat en aquests anys com son en Pere Plana, en Rafel Pinedo, Santi Gali, Pere Plá, Josep Mª Ventura i també en Quim Alsina, tots ells grans amics

A.C.F. Com coneixes A.C.F. Clàssics i quina relació hi ha.
PERE AURADELL. A traves per cert d’en Josep Mª Ventura (Tits) un bisbalenc que viu a Flaçà, de seguida em va agradar l’ambient, gent com la que hi ha en aquesta associació no es troba en qualsevol lloc.

Auradell_3